Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato

Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di anacardi
    40 g
  • di porro a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di uvetta ammollata in 20 g di brandy + q.b. per guarnire
    40 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe
    1 pizzico
  • di acqua
    1200 g
  • di riso Venere
    150 g
  • di petto d'anatra affumicato, affettato
    160 g
  • glassa di aceto balsamico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 367.8 kcal / 1538.7 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 33.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...