Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
TM6 TM5 TM31

Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 40 g di anacardi
  • 30 g di porro a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di uvetta ammollata in 20 g di brandy + q.b. per guarnire
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1200 g di acqua
  • 150 g di riso Venere
  • 160 g di petto d'anatra affumicato, affettato
  • glassa di aceto balsamico

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1538.7 kJ / 367.8 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
18.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
2.3 g
Sód
33.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy