Urządzenia i Akcesoria
Squid à la provençale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut in halves100 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
raw squid rings600 g
-
salt5 pinches
-
ground Espelette pepper2 pinches
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
fresh basil leaves chopped10
-
tomatoes cut in halves500 g
-
ground white pepper3 pinches
-
courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)400 g
-
yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)100 g
-
fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)200 g
-
green olives, pitted160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1494 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Veggie 'Burritos'
20 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Pork Buns (Nikuman)
2 godz.
Paella with kidney beans
55 min
Baked spinach and eggs
35 min
Creamy pea soup
40 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.