Urządzenia i Akcesoria
Squid à la provençale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut in halves100 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
raw squid rings600 g
-
salt5 pinches
-
ground Espelette pepper2 pinches
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
fresh basil leaves chopped10
-
tomatoes cut in halves500 g
-
ground white pepper3 pinches
-
courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)400 g
-
yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)100 g
-
fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)200 g
-
green olives, pitted160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1494 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Ratatouille
40 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Sicilian Caponata
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Pasta alla Norma
50 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min