Urządzenia i Akcesoria
Provençal alouettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
bacon cubes200 g
-
beef slices sliced very thin (taken from a silverside)8
-
onions cut in halves80 g
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried thyme1 pinch
-
fresh bay leaf1
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper7 pinches
-
dry white wine80 g
-
water250 g
-
potatoes500 g
-
green olives150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
75 g
Kalorie
3405 kJ /
814 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Faworki (crostoli)
2 godz.
Big Mac Style Wraps
40 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz.
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Stout Brownies
45 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Brak ocen
Lemon Mousse with Basil Slush
25 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Keto Cream Cheese Pancakes
40 min
Paleo Lasagne
55 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min