Urządzenia i Akcesoria
Provençal alouettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
bacon cubes200 g
-
beef slices sliced very thin (taken from a silverside)8
-
onions cut in halves80 g
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried thyme1 pinch
-
fresh bay leaf1
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper7 pinches
-
dry white wine80 g
-
water250 g
-
potatoes500 g
-
green olives150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
75 g
Kalorie
3405 kJ /
814 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1hod. 10min.
Thai Curry Noodles
25min.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min.
Sesame salmon and pea soup
1hod.
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35min.
Plum slice
1hod. 30min.
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min.
Tuna and Spring Onion Quiche
2hod.
Leek Quiche
1hod. 20min.
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min.