Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Peeling Ginger
5 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 godz. 20 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Italian Salad Dressing
5 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Cauliflower Rice
10 min