![Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6) Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7cad7800-4127-4de0-b5e0-847bbf35822e/Derivates/e8bdb5a1-3c25-45de-b637-f8b6aa1b234b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g celeriac, cut in pieces, to fit through feeder tube
Mayonnaise
- 120 g grapeseed oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 15 g red wine vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 184.2 mg
Alternatywne przepisy
Lebanese-style hommus
13h 15min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Brak ocen
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Pickled Onions (TM6)
30 Min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min