Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 Min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Fennel Apple Salad
20 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min