Urządzenia i Akcesoria
Soparnik
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
22 pieces
Składniki
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 22 pieces
Białko
34 g
Kalorie
6230 kJ /
1479 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
234 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Quince Torta
8 godz.
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 min