Urządzenia i Akcesoria
Soparnik
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
22 pieces
Składniki
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 22 pieces
Białko
34 g
Kalorie
6230 kJ /
1479 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
234 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Quinoa and Chia Chips
45 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 godz. 10 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Seitan Chilli
25 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min