![Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter) Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7cad7800-4127-4de0-b5e0-847bbf35822e/Derivates/e8bdb5a1-3c25-45de-b637-f8b6aa1b234b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g celeriac, cut in pieces, to fit through feeder tube
Mayonnaise
- 120 g grapeseed oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 15 g red wine vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 184.2 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom Risotto
30 min
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Gluten-free Bruschetta
3h
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Carrot top pesto
15 min
Quince crumble
1h 25min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 Std. 25 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min