Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Bern-style Rösti
40 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Ras el hanout
10 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min