Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime and ginger dressing
30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Carrot and swede mash
25 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Rich Tomato Sauce
30 min