Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Ras el hanout
10min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Smoked Salmon Pâté
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min