Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
143.8 mg
Białko
5 g
Kalorie
591.3 kJ /
141.3 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
No ratings
CA Digital Flipbook #1
2 h
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 h 30 min
Smalec (pork rillettes)
3 h 10 min
Seafood Congee
50 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min