Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry rolled out (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms cut into quarters400 g
-
salt1 tsp
-
port wine30 g
-
cheese in slices (e.g. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Immune Boost (Metric)
5 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Hummus
5 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Courgette omelette
40 min
Mushroom stroganoff
20 min