Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry rolled out (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms cut into quarters400 g
-
salt1 tsp
-
port wine30 g
-
cheese in slices (e.g. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Turkey burgers
1 godz. 25 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Olive Spread
5 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1 godz. 30 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Red lentil soup with cumin
55 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Pear and Walnut Cake
1 godz. 35 min
Mushroom Pie
1 godz. 40 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.