Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, en 8 morceaux
- ½ - 1 piment rouge, frais, en lanières
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 221 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panure
5min
Gaspacho
1h 15min
Salade de crudités
10min
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5h
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15 Min
Parmesan râpé
5min
Salade de légumes en verrine
20min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Chutney d'oignon rouge
24h
Beurre aux herbes
5min
Pesto de basilic
10min