Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pâte feuilletée, en rouleau (1-2 mm)
- 50 g de mozzarella
- 10 brins de persil frais, les feuilles uniquement
- 30 g d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail
- 400 g de champignons frais, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- 30 g de Porto
- 100 g de fromage, en tranches (par ex. Gruyère, Gouda etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
Alternatywne przepisy
Bolognaise au soja
40 Min
Goulash de pommes de terre
1h
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15 min
Riz au mélange de légumes
55 min
Barres d'avoine végétariennes au fromage
45 min
Paella aux haricots rouges
55 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30 min
Quiche aux poireaux
1 godz. 45 min
Tranche aux prunes
1h 30 min
Poulet oriental au couscous
45 min
Canapés aux oeufs
10 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 godz.