Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pâte feuilletée, en rouleau (1-2 mm)
- 50 g de mozzarella
- 10 brins de persil frais, les feuilles uniquement
- 30 g d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail
- 400 g de champignons frais, en quartiers
- 1 c. à café de sel
- 30 g de Porto
- 100 g de fromage, en tranches (par ex. Gruyère, Gouda etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
Alternatywne przepisy
Riz au mélange de légumes
55 dk
Gnocchi Tricolore
35 dk
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2h 35min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1 godz. 40 min
Canapés aux oeufs
10 Min
Nouilles sautées aux légumes
30 Min
Taboulé au quinoa et au thon
40 dk
Penne au thon
35 dk
Salade arc-en-ciel expresse
10 Min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 dk
Bolognaise au soja
40 dk