Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 350 g de farine
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sucre
Garniture
- 250 g de mozzarella, en dés
- 200 g de fromage de brebis (feta ou mizithra), en dés
- 400 g de tomates pelées
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
- 2 brins de basilic frais, uniquement les feuilles lavées et essorées
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 oignon (env. 70 g), coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de feuilles d'épinards, surgelées, décongelées puis essorées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2944 kJ / 598 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche poireaux-lard
1h
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Pancakes épeautre-sarrasin-banane
25min
Focaccia aux pommes de terre
2 godz. 50 min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Soupe aux choux et au tofu
1h 45min
Mini pizzas «Tricolores »
Keine Bewertungen
Pizza diavola
1h 45min
Tarte aux épinards
55min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min