Cassoulet de haricots et salsiccia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 400 g de bouillon de légumes chaud
  • 500 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 1 c. à café de sel
  • 2 feuilles de laurier, sèches
  • 400 g de saucisse italienne sans la peau
  • 280 g de bulbes de fenouil détaillés en morceaux (3 cm)
  • 500 g de haricots blancs en conserve, rincés et égouttés
  • 1 bouquet de persil frais haché

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 558.2 kcal / 2335.4 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 31.6 g
Węglowodany 41.2 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 1426.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...