
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Radieschen-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Jungspinat, frisch200 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Minze, frisch abgezupft6 Stängel
-
Zwiebel (ca. 50 g), halbiert1
-
Radieschen, rot ohne Blätter (ca. 300 g)1 Bund
-
Salz¾ TL
-
Sauerrahm, 10 % Fettgehalt200 g
-
Zitronensaft20 g
-
pflanzliches Öl15 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
154 kcal /
642 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Natürlich schnell DE
44 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria