Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Jungspinat, frisch
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen, rot, ohne Blätter (ca. 300 g)
- ¾ TL Salz
- 200 g Sauerrahm, 10 % Fettgehalt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g pflanzliches Öl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 642 kJ / 154 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 dk
Wirz-Pasta
35min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 Min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 Min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25min
Ratatouille
40min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 dk
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 dk
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Peperoni-Salat
20min