
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Linsensuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln in Vierteln50 g
-
Karotten geschält, in Stücken (0.5 cm)50 g
-
Blätter vom Sellerie gewaschen und abgetropft50 g
-
Linsen250 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Gemüsebouillon1 EL
-
Wasser1000 g
-
Olivenöl50 g
-
Blattspinat, frisch gewaschen und getrocknet200 g
-
Reis (Kochzeit 16 Min.)160 g
-
feinkörniges Salz (opcjonalnie)½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
451 kcal /
1887 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
67.3 g
Błonnik
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Super Suppen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria