Chicken corn chowder with broccoli terrines

Chicken corn chowder with broccoli terrines

4.4 39 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions

Składniki

Broccoli terrines
  • water
    500 g
  • broccoli broken into florets
    400 g
  • unsalted butter for greasing
  • eggs
    4
  • thickened cream
    150 g
  • salt
    1 - 1 ½ tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
Chicken corn chowder
  • garlic cloves
    2
  • onions cut into halves
    140 g
    140 g eschalots, cut into halves
  • unsalted butter cut in pieces
    60 g
  • canned sweet corn kernels drained
    280 - 320 g
  • skinless chicken breast fillets cut into pieces (3 cm)
    350 - 400 g
  • water
    900 g
  • Chicken stock paste (refer to The Basic Cookbook)
    2 tsp
  • fresh green chilli (opcjonalnie) (e.g. jalapeño), deseeded if preferred and cut into pieces
    1
  • thickened cream
    200 - 300 g
    200 - 300 g sour cream
  • salt
    ½ tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground sweet paprika
    ½ tsp
  • fresh coriander leaves only, cut into pieces
    2 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 367 kcal / 1537 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...