![Tex-Mex chicken soup Tex-Mex chicken soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/586ab2d7-e3fe-4240-a681-bbcf17b253a6/Derivates/db75eb28-fe64-4dcd-8d6f-3c8062df40eb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 ½ - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 80 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 - 2 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g green capsicum, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 100 g grated cheddar cheese, to serve
- 1 avocado, flesh only, sliced, to serve
- 80 g sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2059.7 kJ / 490.4 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.6 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 1802.1 mg
Alternatywne przepisy
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Curried chicken salad wraps
50min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Mexican chicken stew
40 min