Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
butter20 g
-
pumpkin peeled, cut into pieces500 g
-
carrot cut into pieces1
-
water adjust to taste500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream (optional)30 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
95.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
473.6 kJ /
113.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Manifesto
202 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Nourish
29 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Stack up the savings
117 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
The Basic Cookbook
183 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
The Basic Cookbook
120 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Your Cookidoo® Souper Star
10 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10 min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Cream of mushroom soup
20 min
Steamed rice
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Classic mushroom risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Chicken and sweet corn soup
30 min