Pumpkin soup
TM6 TM5

Pumpkin soup

4.3 (1.3K ocen)

Składniki

  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
  • 20 g butter
  • 500 g pumpkin, peeled, cut into pieces
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 500 g water, adjust to taste
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 30 g pouring (whipping) cream (optional)
  • 2 pinches salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • fresh basil, leaves only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
632.2 kJ / 150.5 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
14.5 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
5 g
Sód
335.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy