Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
150 g ham slicesbacon slices150 g
-
800 g skinless chicken legsskinless turkey legs800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut into pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced red wine pears
45 min
Orange coloured eggs
Brak ocen
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Potato goulash
1 godz.
Cevapcici
50 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min