Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre
- 200 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- 2 œufs
- 3 c. à soupe de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
-
2000
g d'huile de friture
lub 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisses de dames
1h 35min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Beignets aux pommes
45 Min
Soupe de légumes
25 min
Crema catalana
40 Min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Macarons au caramel
1h 50 min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Bricelets
2 godz. 30 min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 Min
Gâteau à la crème
45 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.