Urządzenia i Akcesoria
Arabischer Eintopf Koshari
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehen4
-
Öl20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Wasser700 g
-
Essig1 EL
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Reis130 g
-
rote Linsen60 g
-
Gabelspaghetti80 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Sambal Oelek nach Geschmack
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1339 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Suppenkasper
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Griechisches Kartoffelgulasch
45 Min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Chana Masala
45 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 Min
Kidneybohnen-Curry
30 Min
Orientalischer Linseneintopf
35 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min