
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Olivenöl
- 250 g Zucchini in Stücken
- 100 g rote Paprika in Stücken
- 100 g grüne Paprika in Stücken
- 300 g Fleischtomaten in Stücken
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Stängel Petersilie abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 119 kcal / 499 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 318 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 min
Ratatouille Suppe
30 min
Kohlsuppe
45 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Mexikanischer Feuertopf
45 min
Tomatenreis Mexiko
50 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 min
Rauchiger Bohneneintopf
30 min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min