Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 100 gramme
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1sa
Pain rustique
2h
Chaussons à la viande
3h
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pain müesli
2h
Forêt noire
2sa 30 dk
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain express
1h 15min
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau au yogourt
1 godz. 40 min
Pain bis en cocotte
2h 25 min.
Pain paysan
3h