Urządzenia i Akcesoria
Pâte de base pour pain
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
700 g
Składniki
-
½ c. à café de levure sèche⅛ cube de levure fraîche
-
250 g d'eau
-
500 g de farine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Œufs colorés en bleu clair
55 Min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pâte à pizza
1 Std.
Pain express
1 Std. 15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Velouté orange-courge
35 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau à la crème
45 Min
Pain paysan
3 Std.