Urządzenia i Akcesoria
Pâte de base pour pain
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
700 g
Składniki
-
½ c. à café de levure sèche⅛ cube de levure fraîche
-
250 g d'eau
-
500 g de farine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min
Pain de mie
3 godz.
Sauce béchamel
15 min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Baguette
1 godz. 45 min
Pain complet
4 godz.
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Pain paysan
3 godz.