Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 100 gramme
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2u. 25min
Gâteau des rois
2j 15 menit
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain tessinois
1u. 50min
Sauce béchamel
15min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain aux poires
Brak ocen
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Pain ciabatta
1h 45 min
Pâte brisée
2u. 5min
Pain paysan
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45 min