Biscuit roulé aux fraises et au séré

Biscuit roulé aux fraises et au séré

4.8 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • 140 g de sucre + 2 c. à soupe pour enrouler le biscuit
  • 1 gousse de vanille
  • 3 œufs
  • 90 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
  • 150 g de séré à la crème
  • 300 g de fraises en petits dés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 303 kcal / 1266 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...