Coulant chocolat au cœur caramel

Coulant chocolat au cœur caramel

4.5 66 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz.
10 portions

Składniki

Le cœur au caramel
  • 400 g de lait concentré sucré
  • 50 g de sucre roux
  • 50 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
La pâte à coulant au chocolat
  • 250 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 175 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour les mini caissettes
  • 125 g de sucre glace maison
  • 75 g de farine de blé et un peu pour les mini caissettes
  • 5 œufs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 431 kcal / 1804 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 44.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...