Urządzenia i Akcesoria
Weißes Topfen-Mousse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
weiße Schokolade in Stücken150 g
-
Schlagobers200 g
-
Topfen, 20% Fett500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1370 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schmankerl
22 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15 min
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel
8 godz. 45 min
Hexenschaum
35 min
Marilleneis
15 min
Himbeerpudding
35 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Mandarinenmousse mit weißer Schokolade
2 godz. 30 min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2 godz. 20 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min