Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g weiße Schokolade, in Stücken
- 200 g Schlagobers
- 500 g Topfen, 20% Fett
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 327 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Bratapfel-Marzipan-Creme
20min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2 Std. 35 Min
Mandarinenmousse mit weißer Schokolade
2h 30min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Himbeerpudding
35 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15 min