Forellencreme

Forellencreme

4.7 98 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Zitrone Bio, 4 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    5 Stängel
  • Forellenfilet, geräuchert grob zerzupft, einige Stückchen beiseite gelegt
    125 g
  • Doppelrahm-Frischkäse
    200 g
  • Sahne-Meerrettich (aus dem Glas)
    2 EL
  • Pfeffer
    3 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 12 g
Kalorie 983 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...