Bärlauch-Hollandaise

Bärlauch-Hollandaise

4.2 131 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 Gramm

Składniki

  • Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele
    30 g
  • Öl
    30 g
  • Butter in Stücken
    250 g
  • Wasser
    50 g
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Eigelb
    3
  • Senf
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 Gramm

Białko 14 g
Kalorie 10029 kJ / 2396 kcal
Tłuszcz 262 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...