Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Hollandaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 Gramm
Składniki
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele30 g
-
Öl30 g
-
Butter in Stücken250 g
-
Wasser50 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Eigelb3
-
Senf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 Gramm
Białko
14 g
Kalorie
10029 kJ /
2396 kcal
Tłuszcz
262 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 godz. 15 min
Bärlauch-Aioli
10 min
Bärlauch-Spaghetti
30 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchpaste
20 min