Urządzenia i Akcesoria
Forellenmousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 Portionen
Składniki
-
Schalotten4
-
Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken4
-
Crème fraîche150 g
-
Salz¼ TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Pumpernickel oder Schwarzbrottaler20
-
Dill zum Garnieren½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
257 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Forellencreme
10 min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Vitello Tonnato
48 godz.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Forellencreme
15 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 min
Forellencremesuppe
40 min
Thunfischmousse
10 min