Urządzenia i Akcesoria
Forellenmousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 Portionen
Składniki
-
Schalotten4
-
Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken4
-
Crème fraîche150 g
-
Salz¼ TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Pumpernickel oder Schwarzbrottaler20
-
Dill zum Garnieren½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
257 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Thunfischmousse
10 min
Forellencreme
15 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Forellencreme
10 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Lachs-Dip
5 min
Lachsaufstrich
5 min