Urządzenia i Akcesoria
Forellenmousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 Portionen
Składniki
-
Schalotten4
-
Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken4
-
Crème fraîche150 g
-
Salz¼ TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Pumpernickel oder Schwarzbrottaler20
-
Dill zum Garnieren½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
257 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Forellencreme
10 Min
Putello Tonnato
4 Std.
Vitello Tonnato
48 Std.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Thunfischmousse
10 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Forellencreme
15 Min
Lachsaufstrich
5 Min
Lachs-Dip
5 Min