Bärlauch-Rub

Bärlauch-Rub

4.7 185 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
    6 Streifen
  • Bärlauchblätter, frisch halbiert
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebel halbiert
    30 g
  • grobes Meersalz
    1 TL
  • Senfkörner
    1 TL
  • brauner Zucker
    2 TL
  • Pfefferkörner, bunt
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 3 g
Kalorie 438 kJ / 105 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...