Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält6 Streifen
-
Bärlauchblätter, frisch halbiert50 g
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebel halbiert30 g
-
grobes Meersalz1 TL
-
Senfkörner1 TL
-
brauner Zucker2 TL
-
Pfefferkörner, bunt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
438 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bärlauch
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2 godz. 15 min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Bärlauch-Aioli
10 min
Bärlauch-Röggelchen
48 godz.
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Holunderblütensirup
72 godz.
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchpaste
20 min