Urządzenia i Akcesoria
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt350 g
-
Eigelb4
-
Zucker100 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Eierlikör150 g
-
Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut150 g
-
Puderzucker zum Abschmecken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1653 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 godz. 30 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3 godz. 35 min
Amaretto-Eisparfait
8 godz. 15 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Kürbiskernparfait
5 godz. 45 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Rotweincreme
5 godz. 40 min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Zabaglione
15 min