Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Gewürz-Chutney
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben10 g
-
Chili, getrocknet1
-
frische Rosmarinnadeln1 EL
-
rote Zwiebeln halbiert150 g
-
Rapsöl15 g
-
Kirschen entsteint1000 g
-
Rotweinessig70 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Gelierzucker 2:1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
1378 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Kirschen
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Johannisbeergelee
25 min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2 godz. 15 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Erdbeerchutney
35 min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Kirsch-Ketchup
1 godz. 25 min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Zwetschgenmus
1 godz.
Pflaumensirup
25 min
Scharfe Pflaumensauce
50 min