Steak mit Bohnenpüree

Steak mit Bohnenpüree

4.3 116 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • Blattpetersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Zwiebel halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Weißweinessig
    2 EL
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Cherry-Tomaten halbiert
    300 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Gemüsefond
    60 g
  • weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
    1 Dose
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Rinderhüftsteaks (à ca. 120 g)
    2
  • Wasser
    60 g
  • Butter
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 357 kcal / 1496 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...