Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de tomates maduros, en cuartos
- 150 g de manzana pelada, en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
- 15 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 7.13 g
- Węglowodany
- 7.06 g
- Tłuszcz
- 8.71 g
- Błonnik
- 1.68 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmorejo
10min
Salmorejo para dos
45 min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min
Ajoblanco
5min
Gazpacho
10min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de mango
15 Min
Salmorejo de espárragos
10min
Salmorejo de remolacha
30 min