Salmorejo de atún ligero

Salmorejo de atún ligero

4.5 83 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de tomates maduros en cuartos
  • 150 g de manzana pelada, en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
  • 15 g de vinagre

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 135 kcal / 567 kJ
Białko 7.13 g
Tłuszcz 8.71 g
Węglowodany 7.06 g
Błonnik 1.68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...