
Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo de atún ligero
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
1000 g de tomates maduros en cuartos
-
150 g de manzana pelada, en cuartos
-
2 dientes de ajo
-
1 cucharadita de sal
-
2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
-
15 g de vinagre
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
135 kcal /
567 kJ
Białko
7.13 g
Tłuszcz
8.71 g
Węglowodany
7.06 g
Błonnik
1.68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffet de verano
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania