Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dovlecei (130 g fiecare)
- 2 vinete (400 g fiecare)
- 2 cepe albe (120 g fiecare)
- 500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin, plus pentru uns și stropit
- 100 g pesmet
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 1 ou
- 20 g lapte
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1018 kJ / 243 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Tagliatelle cu hribi
1 Std.
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 Min
Supă de legume
50 Min
Legume prăjite
10 Min
Chutney de mango
1 Std. 20 Min
Pizza cu friptură de vită și ciuperci
1 Std. 40 Min
Ștrudel cu ciuperci, feta și spanac
1 Std. 45 Min
Supă cu zdrențe
45min
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1h 5min
Sparanghel cu lămâi și capere
25min
Paste cu praz și ajvar
30 Min
Salată de conopidă cu cartofi dulci și nuci
40 Min