Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 63.3 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de legume indian
50min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Rulouri de miel cu scorțoneră și cartofi dulci
Brak ocen
Salată de cartofi pe grill cu pesmet și pancetta
40min
Pizza-curcubeu cu legume
1h 40min
Spaghettini cu ardei
50min
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55 dk
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Ratatouille (ghiveci)
40min