Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 2 linguriță sare
- 400 g dovleac plăcintar, curățat, semințele scoase, tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, feliate (cca. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 63.3 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Sos de legume pentru paste
40 Min
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1h
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Ceai verde cu turmeric
20 Min
Cartofi dulci la cuptor cu salată de alac și broccoli
1h 15min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1h 15min
Crudități cu sos de nuci
5min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 Min
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5 Std. 15 Min
Salată de cartofi și legume, cu pui
1h 15min
Vinete sotate (200 g)
30 Min