Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
800
g năut, din conservă, clătit și scurs (aprox. 500 g după scurgere)
lub 250 g năut alb uscat, înmuiat peste noapte, apoi fiert (vezi recomandări ) - 120 g ceapă, tăiată sferturi
- 2 căței de usturoi
- 10 g pătrunjel proaspăt
- 1 linguriță coriandru măcinat
- 1 linguriță chimion măcinat
- 25 g făină albă, tip 000 (vezi recomandări)
- 1 linguriță sare de mare
- 1 priză piper negru măcinat
- ulei de măsline, pentru prăjit
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 174 kJ / 42 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tzatziki
20 Min
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1j
Clătite din tărâțe de ovăz
10 min
Supă marocană picantă de linte
40 menit
Biscuiți falafel
40 menit
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30 Min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 Min
Falafel copt, cu sos Tahini Jalapeño
50 Min
Cremă de brânză din caju
10 min
Curry cu năut
35 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 menit