Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 200 g crevete crude, decorticate, curățate, mari
- 1 linguriță sare, plus 1-2 prize pentru asezonat crevetele
- 1 șalotă (aprox. 30 g), tăiată jumătăți
- 250 g mazăre proaspătă (vezi recomandarea), plus 2 linguri pentru decor
- 700 g apă
- 2 prize piper negru măcinat
- 320 g paste, scurte (de ex. farfalle, penne, fusilli...)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2088 kJ / 499 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 464 mg
Alternatywne przepisy
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1h 20min
Paste cu somon și spanac
40min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Salată cu paste și năut
25 min
Iaurt cu fructe de pădure
Brak ocen
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Sparanghel sous-vide
Brak ocen
Tagliatelle cu busuioc, cu sos de măsline și roșii
1h 25min
Cupe de salată cu creveți Cajun cu salsa de ananas
25 min
Somon cu crustă de migdale
35 min