Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 - 20 g parmezan, tăiat bucăți
Aluatul fraged
- 150 g făină
- 40 g apă
- 75 g unt, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare fină
Umplutura
- 350 g roșii
- 280 g ton în conservă, în suc propriu, scurs
- 20 g ulei de măsline
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 150 g cremă de brânză, simplă
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt, pentru finisare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis cu cireșe
50min
Tartă Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Crumble cu căpșune
40min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 Std. 30 Min
Bruschete cu inimi de anghinare
30min
Flan rapid de Roquefort
30min
Quiche cu mazăre
1h
Scones cu Camembert și struguri
40min
Quiche cu ton și ceapă verde
2 Std.
Batoane din plăcintă cu mere
1h 20min
Piept de pui pizzaiola
55min
Quiche Lorraine
50min