Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 - 20 g parmezan, tăiat bucăți
Aluatul fraged
- 150 g făină
- 40 g apă
- 75 g unt, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare fină
Umplutura
- 350 g roșii
- 280 g ton în conservă, în suc propriu, scurs
- 20 g ulei de măsline
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 150 g cremă de brânză, simplă
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt, pentru finisare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55min
Quiche Lorraine
50min
Tartă cu pere și cremă de migdale
1h 30min
Clafoutis cu cireșe
50min
Tartă de Crăciun cu brânză și ceapă (UK)
1h 45min
Mini galettes cu ciuperci
1h 45min
Nuci condimentate
Brak ocen
Quiche cu mazăre
1h
Clafoutis cu cireșe și migdale
3 godz.
Mini tarte cu zmeură
Brak ocen
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 Min
Biscuiți cu brânză
2 godz. 30 min