Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 150 g roșii, proaspete sau din conservă
-
1
cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de legume - ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 50 - 100 g vin alb
- 350 g dovlecei, tăiați cuburi
- 200 g morcovi, tăiați rondele
- 200 g ciuperci proaspete, tăiate felii
- 400 g tofu, tare, tăiat cuburi
- 1 ½ linguriță busuioc uscat
- 1 linguriță oregano uscat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 756 kJ / 181 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Curry de legume indian
50 Min
Legume umplute
1j 20 menit
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1 Std. 25 Min
Borș rusesc
50 Min
Lasagne cu ricotta, mentă și dovlecel
2 Std.
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 Min
Suc de rucola și năsturel
Brak ocen
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8h 30 min
Supă de sfeclă cu găluști de verdeață
1j 10 menit
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1h 5min
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 menit