Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 150 g roșii, proaspete sau din conservă
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 50 - 100 g vin alb
- 350 g dovlecei, tăiați cuburi
- 200 g morcovi, tăiați rondele
- 200 g ciuperci proaspete, tăiate felii
-
1
cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de legume - 400 g tofu, tare, tăiat cuburi
- 1 ½ linguriță busuioc uscat
- 1 linguriță oregano uscat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 756 kJ / 181 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi
45min
Ratatouille (ghiveci)
40min
Sparanghel cu sos Romesco
30min
Curry de legume indian
50min
Tagine cu legume și năut
50min
Sardine în papiote, cu salată de fasole verde
Pas d’évaluation
Curry cu năut
35min
Salată de quinoa cu legume crocante
30min
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8 godz. 30 min
Borș rusesc
50min
Plăcintă cu ciuperci
1 Std. 40 Min