
Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Gläser
Składniki
-
Schalotten200 g
-
Olivenöl30 g
-
Heidelbeeren500 g
-
frische Thymianblättchen1 ½ TL
-
Balsamico, dunkel50 g
-
Ahornsirup100 g
-
Piment3 Prisen
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Glas
Kalorie
286 kcal /
1200 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Einladung für Dich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy