Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Gläser
Składniki
-
Schalotten200 g
-
Olivenöl30 g
-
500 g Heidelbeeren, TKHeidelbeeren500 g
-
frische Thymianblättchen1 ½ TL
-
Balsamico, dunkel50 g
-
Ahornsirup100 g
-
Piment3 Prisen
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
2 g
Kalorie
1200 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einladung für Dich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeerchutney
35 min
Birnen-Chutney
50 min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Aprikosen-Ketchup
45 min
Pfirsich-Chutney
50 min
Pfirsich-Chutney
40 min
Birnen-Senf
30 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Trauben-Chutney
25 min
Preiselbeer-Chutney
20 min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6 godz. 50 min