Urządzenia i Akcesoria
Champignonköpfe à la Provence
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken70 g
-
Champignons (Ø 5 cm)20
-
Toastbrot ohne Rinde, in Stücken1 Scheibe
-
Schalotten2
-
Knoblauchzehe1
-
Speckwürfel50 g
-
Tomatenmark40 g
-
Kräuter der Provence TK, gehackt1 EL
-
Weißwein40 g
-
Olivenöl30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1077 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 min
Tomaten-Burger
30 min
Cherry-Tomaten mit Fetafüllung
20 min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35 min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 godz. 10 min
Lachsrolle
3 godz. 30 min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Beschwipster Gockel
9 godz.
Gefüllte Tomaten
1 godz.
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40 min