Champignonköpfe à la Provence

Champignonköpfe à la Provence

4.4 38 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Champignons (Ø 5 cm)
    20
  • Toastbrot ohne Rinde, in Stücken
    1 Scheibe
  • Schalotten
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Speckwürfel
    50 g
  • Tomatenmark
    40 g
  • Kräuter der Provence TK, gehackt
    1 EL
  • Weißwein
    40 g
  • Olivenöl
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 17 g
Kalorie 1077 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...