Urządzenia i Akcesoria
Bloody Mary Suppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
Schalotte halbiert1
-
Olivenöl20 g
-
Tomaten (ca. 200 g), gehäutet, in Stücken3
-
Tomatensaft500 g
-
Limettensaft30 g
-
Wodka25 g
-
Worcester-Sauce1 EL
-
½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht½ TL
-
Tabasco4 Spritzer
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Just for two
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käsesuppe
35 min
Garnelenklößchen-Suppe
20 min
Zwiebelsuppe
45 min
Dry Martini (Casino Royale)
5 min
Spicy Mary
5 min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 godz. 20 min
Zwiebelsuppe
40 min
Scharfe Aioli
10 min
Reis-Thunfisch-Salat
1 godz.
Honig-Zwiebeln
1 godz.
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35 min
Zwiebelsuppe
1 godz.