
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 180 g de lait
- 20 g de beurre doux fondu
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- vermicelles de couleur ou en chocolat (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 450 kcal / 1883 kJ
- Białko
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Błonnik
- 0.7 g