
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g de chocolat noir pâtissier, 65% de cacao, détaillé en morceaux
- 110 g de beurre doux coupé en morceaux
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 75 g de farine de blé
- 100 g de cacahuètes grillées non salées
- 220 g de caramel au beurre salé (1 pot de Salidou)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 335 kcal / 1397 kJ
- Białko
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Błonnik
- 2.3 g