Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g de chocolat noir pâtissier, 65% de cacao, détaillé en morceaux
- 110 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 75 g de farine de blé
- 100 g de cacahuètes grillées non salées
- 220 g de caramel au beurre salé (1 pot de Salidou)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1397 kJ / 335 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Praliné chocolat-noisette
1h
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 godz. 30 min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1h 30min
Cheesecake praliné
4 Std.
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Gaufres de Liège
1h 30min
Brownie
45 min
Brookie
1h
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Fondant au chocolat et framboises
40 min