Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g de chocolat noir pâtissier, 65% de cacao, détaillé en morceaux
- 110 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 75 g de farine de blé
- 100 g de cacahuètes grillées non salées
- 220 g de caramel au beurre salé (1 pot de Salidou)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1397 kJ / 335 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 dk
Cheesecake au beurre de cacahuète
6h
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1sa 20 dk
Cookies macadamia-chocolat
35 Min
Coulant chocolat au cœur caramel
24 Std.
Flapjacks choco
1h 35 min
Brownie
45 Min
Brookie
1sa
Bouchées caramel-chocolat
4h 45 min
Fondant au chocolat et framboises
40 dk