
Urządzenia i Akcesoria
Mug cake à la pâte à tartiner chocolat-noisette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 tasses
Składniki
-
120 g de farine de blé
-
140 g de sucre en poudre
-
60 g de beurre doux fondu
-
2 œufs
-
90 g de lait
-
140 g de pâte à tartiner chocolat noisette maison (voir "Conseil(s)")
-
20 g de cacao en poudre non sucré
-
1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Wartości odżywcze na 1 tasse
Kalorie
611 kcal /
2556 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
81.9 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mug cake
10 Przepisów
Francja
Francja