Urządzenia i Akcesoria
Caviar d'aubergine "express"
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
600 - 650 g d'aubergines coupées en gros cubes
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
le jus d'1/2 citron jaune non traité
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
179 kJ /
43 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Houmous
10 min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Houmous
10 godz. 40 min
Courgettes à la menthe
30 min
Pistou de fanes de carottes
5 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Gaspacho
12 godz.
Tapenade
10 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 godz. 35 min
Houmous
3 godz. 30 min