Urządzenia i Akcesoria
Caviar d'aubergine "express"
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
600 - 650 g d'aubergines coupées en gros cubes
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
le jus d'1/2 citron jaune non traité
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
179 kJ /
43 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenades variées
10 min
Tapenade
10 min
Anchoïade
15 min
Houmous de courgette
10 min
Houmous au citron
5 min
Houmous
10 min
Houmous de betterave
15 min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Pistou de fanes de carottes
5 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Houmous
3 godz. 30 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 godz. 35 min