Crème de butternut aux châtaignes
TM5 TM31 TM6

Crème de butternut aux châtaignes

4.6 (510 ocen)

Składniki

  • 200 g de châtaignes cuites et pelées en bocal (en réserver 6 pour la finition)
  • 400 g de courge butternut, en dés
  • 200 g d'eau
  • 300 g de lait
  • du sel
  • noix de muscade fraîchement râpée
  • 4 c. à soupe de crème liquide entière

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
641 kJ / 153 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy