
Urządzenia i Akcesoria
Frittata italiana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken150 g
-
Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken1 Kugel
-
Mascarpone130 g
-
Eier8
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele, 2-3 mal durchgeschnitten30 g
-
Butter40 g
-
gemischter italienischer Aufschnitt250 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
752 kcal /
3146 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
65 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy