![Frittata italiana Frittata italiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c2f72a8-7cc3-41af-954c-e76d584e407d/Derivates/e6c8af75-04e0-4092-b1a0-94c85982c5f9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 130 g Mascarpone
- 8 Eier
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, 2-3 mal durchgeschnitten
- 40 g Butter
- 250 g gemischter italienischer Aufschnitt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3146 kJ / 752 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Lachsbratlinge mit Gruyère und Salat
1h 5min
Melonen-Tabouleh
30 min
Pissaladière
1 Std. 20 Min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Italian Pancake
25 min
Kedgeree (Downton Abbey)
40 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30 min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 godz.