Bruschette mit Bohnen und Thunfisch

Bruschette mit Bohnen und Thunfisch

4.4 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Schalotten halbiert
    2
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    10 EL
  • Kapern abgetropft
    2 TL
  • weiße Bohnen, aus der Dose
    250 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Baguette (2 cm)
    12 Scheiben
    12 Scheiben Ciabatta, (2 cm)
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 25 g
Kalorie 2632 kJ / 628 kcal
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...