Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Wasser
- 500 g dicke Bohnen, TK
- 2 rote Zwiebeln, klein, halbiert
- 6 Stängel Bohnenkraut, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 ½ TL Dijon-Senf, mittelscharf
- 1 EL Honig, flüssig
- 5 EL Weißweinessig
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Öl
- 600 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3718 kJ / 888 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 58 g
Alternatywne przepisy
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Lila Erdäpfelmousseline
35 min
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Möhren in Zitronenöl
45min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Balsamico-Paradeiser
25 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min