Mozzarella-Carpaccio

Mozzarella-Carpaccio

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    600 g
  • dicke Bohnen, TK
    500 g
  • rote Zwiebeln klein, halbiert
    2
  • Bohnenkraut abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    6 Stängel
  • Dijon-Senf mittelscharf
    1 ½ TL
  • Honig flüssig
    1 EL
  • Weißweinessig
    5 EL
  • Salz
    3 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Öl
    100 g
  • Büffel-Mozzarella abgetropft, in Scheiben (1 cm)
    600 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 48 g
Kalorie 3718 kJ / 888 kcal
Tłuszcz 58 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...